Visa On Arrivalin uusiminen Balilla - toinen ja kolmas visiitti immigrationiin - Menolippu Balille - matkablogi

Visa On Arrivalin uusiminen Balilla - toinen ja kolmas visiitti immigrationiin

By EmminMenolippuBalille - heinäkuuta 15, 2018

Meille oli ensimmäisenä immigration-päivänä määrätty seuraava päivä ja aikaväli, jolloin piti saapua uudestaan paikalle otattamaan itsestämme valokuvat ja sormenjäljet. Viisumin uusimisprosessi voi olla aika sekava ja käytännöt saattavat muuttua milloin vain, eikä niistä välttämättä ilmoiteta missään, mikä on tietysti tosi kiva. Ensinnäkin, ohjeissa sanotaan, että jatkoa tulisi hakea lähimmästä immigrationista, kuitenkin meidät melkein käännytettiin Denpasarin toimiston ovella ympäri ja oltiin lähettämässä kauempana sijatsevaan, Nusa Duan immigrationiin jostain syystä, joka ei ihan täysin selvinnyt. Saimme kuitenkin jättää hakemukset Denpasarin toimistoon, sillä olimme silloin juuri muuttamassa Ubudiin ja Ubudissa asuvat käyvät Denpasarin immigrationissa.Immigrationissa on siis käytävä kolme kertaa: ensimmäisellä täyttelet papereita ja jätät passin, toisella sinusta otetaan sormenjäljet ja valokuvat ja kolmannella saat hakea passisi, josta nyt löytyy lupa oleskella Balilla vielä toinen kuukausi. Meitä peloteltiin, että toinen päivä olisi pisin, sillä kuvauslaitteet hajoavat usein, eikä siitä ilmoiteta missään, jolloin pahimmassa tapauksessa odotat koko päivän ennen kuin selviää, että kuva otettaisiinkin seuraavana päivänä tai sitten, kun kamera taas toimii. Meille toinen päivä oli kuitenkin tosi helppo, jonoa ei ollut juurikaan ja laitteet toimivat, joten selvittiin ulos ehkä puolessa tunnissa. Saamassamme paperissa mainittiin, että meille olisi pitänyt järjestää jonkinlainen haastattelu sormenjälkien ja kuvan ottamisen yhteydessä, mutta ei sellaista ollut. Heikiltä kai kysyttiin yksi kysymys ja se oli siinä.

Ubud apinametsä
Apinametsän monsteri ei liity tapaukseen 
Kolmas, passien hakukerta, meni myös tosi sujuvasti. Kuljetat vain toisella kerralla saamasi paperin siinä mainitulle tiskille ja odotat, kunnes kuulet virkailijan huutavan omituisen version nimestäsi. Nyt meillä on siis lupa nauttia balielämästä vielä hiukan pidempään, jess!

Seuraavaksi täytyy hakea viisumit Thaimaahan, mutta sen voi onneksi myös hoitaa täällä Balilla. Balilla ei ole Thaimaan lähetystöä, mutta Thai Consulate löytyy Denpasarista, jossa viisuminen hakeminen pitäisi onnistua. Hoidetaan se luultavasti ensi viikolla alta pois, joten saa nähdä, miten siinä käy. Olen jo viestitellyt muutaman thaimaalaisen vuokranantajan ja välittäjän kanssa ja katsellut muutamia asuntoja, vaikka ei kyllä mielellään täältä Balilta lähdetä 💔

Riisipeltoja

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia

Jätä kommentti <3