Singaporen suunnitelmat - Menolippu Balille - matkablogi

Singaporen suunnitelmat

By Emmi - heinäkuuta 21, 2018

Ihana, lainkuuliainen Singapore, jossa eletään vuotta 3018 tai ihan vähintään paikan on suunnitellut joku suuruudenhullu tiedemies. Vietetään siellä pian muutama päivä ja listailen tähän pari tekemistä ja nähtävyyttä, jota suunniteltiin:

- Gardens by the Bayn megafuturistinen kasvitieteellinen puutarha. Kaksi valtavaa kasvihuonetta + 50 metrisiä Avatar-puita, jotka varsinkin illalla valaistuna on huikeita. (Oon rakennellut näitä aika monessa kaupunkisimulaatiopelissä, joten olisi kiva päästä näkemään livenä :D)

Singaporen superpuut
Cloud Forest -kasvihuone ei myöskään jätä kylmäksi, sillä lasikuvun alle on rakennettu melko överi vesiputous, joka laskee 40 metrisen kukkulan laelta. Tämän tarkoitus on simuloida pilvimetsää, jollaisia löytää vuoristoista 1000-3000 metrin korkeudelta Kaakkois-Aasiasta ja Keski- ja Etelä-Amerikasta.

Marina Bay Sands

-  Marina Bay Sands -hotellin infinity-pool olis niiin huikea, mutta sinne taitaa päästä vain hotellivieraat. Näköalapaikalle pääsee muutkin, mutta sinne tarvitsee pääsylipun (23 singaporen dollaria).

- Universal Studios Singapore. Siellä on Jurassic World -teema kun mennään! 😭💜 Aaa huvipuistot! Liput näyttää netistä ostettuna maksaa noin 46 euroa.- Värikäs Chinatown ja ruokakojut - täällä pitää käydä syömässä.

Sitä ennen kuitenkin vielä vika viikko Ubudissa ja Gilit!

💜 Emmi
  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia

Jätä kommentti <3