Puoli vuotta Kaakkois-Asiassa kuvina - osa 1 - Menolippu Balille - matkablogi

Puoli vuotta Kaakkois-Asiassa kuvina - osa 1

By EmminMenolippuBalille - joulukuuta 25, 2018

HYVÄÄ JA KIIREETÖNTÄ JOULUA! 🎄


Me vietettiin eilinen aatto rennosti altaalla ja illaksi mentiin syömään joulubuffettiin. Meitä länkkäreitä varten oli todella panostettu, koristelut oli ihan viimeisen päälle tunnelman mukaiset ja paikalla oli myös sympaattinen thaipukki muoreineen. Buffettipöytä oli varmasti hienoin, jossa ollaan koskaan oltu, sieltä löytyi mm. hummeria ja ostereita ja jälkkäripöytä oli varmaan kilometrin mittainen. Noin viidentoista kakkupalan jälkeen oltiin molemmat ihan puolikuolleita ähkystä, kuten jouluna tietysti kuuluukin.


Puoli vuotta Kaakkois-Aasiassa on mennyt ihan uskomattoman nopeasti. Vastahan me tultiin ja nyt ollaan jo Chiang Maissa eli puolessa välissä! Aikamoista menoa nämä edelliset 6 kuukautta ovat kyllä olleet, huh huh. Matka alkoi kesäkuussa Balilta, jossa päädyttiin asumaan Ubudissa ja Gili Airilla (Lombokissa). Balilta lähdettiin muutamaksi päiväksi Singaporeen, josta seuraavaksi matka jatkui Thaimaahan.



Thaimaassa asuttiin kaksi kuukautta Koh Phanganilla, jonka jälkeen käväistiin Krabilla. Krabin jälkeen siirryttiin takaisin Balille kahdeksi kuukaudeksi. Sillä reissulla nähtiin Nusa Penidan saari, Seminyak ja Balin pohjoisosa. Balilta lähdettiin jälleen Singaporen kautta Thaimaahan, tällä kertaa pohjoiseen Chiang Maihin, jossa tällä hetkellä oleskellaan. Jaan tämän postauksen kolmeen osaan, sillä kuvia on paljon. Tässä meidän reissun ensimmäiset kuukaudet eli Bali - Koh Phangan kuvina:

Ubud:  

Kiehtovaa kulttuuria viidakon keskellä. Kuumankostea ilma, ilkikurisia apinoita, vesiputouksia, temppeleitä, seremonioita ja skoottereiden pärinää.
















Gili Air:

Paratiisisaari Gili Air. Kristallinkirkas merivesi, valtavia merikilppareita uintireissulla, lilluskelua kuumassa rantavedessä, maanjäristys + tsunamivaroitus, paniikki ja sen jälkeinen kaaos.















Singapore:


Siisti, toimiva, moderni, upea Singapore. Pilvenpiirtäjien keskellä tuntee olonsa tosi pieneksi, mutta silti kaupunki tuntui tietyllä tavalla omalta.














Koh Phangan:


Ihana, idyllinen Phangan! Luonnonrauhaa, tyhjiä rantoja, lämmintä merivettä, puunhalaajahippejä, Jabba The Cat, lentäviä torakoita, Full Moon Partyt ja miljoona ananas-shakea.






























💜 EMMI



  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia

Jätä kommentti <3