Toinen viikko Balilla - muutto Cangguun, rantaelämää ja hyvää ruokaa - Menolippu Balille - matkablogi

Toinen viikko Balilla - muutto Cangguun, rantaelämää ja hyvää ruokaa

By EmminMenolippuBalille - kesäkuuta 27, 2018

Muutettiin tosiaan Sanurista tänne Cangguun oikeastaan jo viime viikolla ja valinta osoittautui aika hyväksi. Canggu on ainakin toistaiseksi pienempi ja rauhallisempi kuin viereiset Kuta ja Seminyak ja valittiin se juuri siksi, sillä haluttiin nimenomaan aluksi rannalle ja kaupunkiin. Monet tulee tänne surffaamaan ja joka nurkalla onkin jonkinlainen surffikoulu tai vähintään innokas yksityisopettaja lauta kainalossa. Kyseltiin hiukan hintoja, jotka vaihtelee aika lailla. Surffitunnin hinta tuntui pyörivän 350 000 IDR (about 20€) paikkeilla ja se sisältää opetuksen ja laudan. Saatetaan jossain vaiheessa innostua itsekin testailemaan - ainakin Heikki haluaisi kokeilla - itse joudun varmaan hiukan keräämään rohkeutta :D

Rantakoira!

Kävin viime viikolla kampaajalla J jireh spa:ssa, jota voin suositella lämpimästi! Kampaamon tyypit olivat hongkongista ja erittäin taitavia. Valitsin kalliimman Creative Directorin hiustenleikkuupalvelun, sillä halusin ainakin 30cm pois pituutta ja ihan kokonaan uuden mallin. Koko lysti pesuineen maksoi 350 000 IDR eli n. 20€ ja olin todella tyytyväinen!


Juhannuksena oltiin rannalla ja pistäydyttiin Finns Beach Clubilla drinksuilla, mutta Heikki nappasi itselleen jonkun Balipöpön, joten loppujuhannus meni sairastaessa. Onneksi olo parani muutamassa päivässä ja tänään olo on ollut jo melkein normaali.

Sunnuntaina käytiin Samadi Bali Sunday Marketilla, jossa oli myynnissä mm. hedelmiä, vihanneksia, terveystuotteita, luomuvoiteita- ja rasvoja ja kaikenlaista hyvinvoitiin liittyvää tuotetta. Ostin aloe vera -kasvoseerumin, joka vaikuttaa aika hyvältä tuotteelta parin käyttökerran jälkeen. Ainakin sitä suositellaan käytettäväksi erityisesti auringonoton jälkeen ja se auttaa vähentämään ihoärsytyksiä ja tulehduksia. Mun iho on voinut aika huonosti ennen tänne tuloa, joten katsotaan olisiko tuosta apua. Sen lisäksi hamstrattiin tosi edullisia hedelmiä ja vihanneksia kassikaupalla (passiohedelmiä, mangoja, kurkkuja, tomaatteja, dragonfruitteja, snakefruitteja ja pari jotain mystistä paikallista, jotka reipas toritäti tunki meille kaupanpäälliseksi mukaan). 


Käytiin vielä syömässä Betelnut Cafessa, jota hehkutetaan kaikkialla. Täällä jää helposti koukkuun smoothiekulhoihin, sillä kuumassa kylmä hedelmäsmoothie on parasta ruokaa ikinä. Voisin syödä noita helposti joka päivä aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi. 

Betelnutin kulhot


Alkuviikosta tehtiin omatoimiretki Tanah Lotin temppelille, käytiin Kutalla ja immigrationissa, josta myöhemmin lisää :)   • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia

Jätä kommentti <3