Balin marketit ja torit - Menolippu Balille - matkablogi

Balin marketit ja torit

By EmminMenolippuBalille - kesäkuuta 07, 2018

Olemme aluksi Balilla kaksi kuukautta, mutta palaamme sinne vielä myöhemmin. Kahdessa kuukaudessa ehtii näkemään paljon, eikä tarkoituksemme ole ahtaa aikataulua täyteen ohjelmaa joka päivälle. Olemme kuitenkin reissussa pitkään ja tämän matkan teema on chillaus. Asumme aluksi Sanurin alueella, mutta todennäköisesti liikumme siitä Uluwatuun tai Ubudiin tai ehkä molempiin.

mitä tehdä balilla

Tarkoitus on asua jossain, josta on lyhyt matka 1) rannalle b) hedelmätorille c) ruokakojulle. Siinä aikalailla omat toiveeni :D
Tässä pari omaa suosikkiani Balin toreista ja shoppailupaikoista:

Sanur Night market

Sanurin Night market on kuulemma upea. Halpaa ja hyvää paikallista ruokaa ja rento tunnelma. Olenkin sanonut kaikille, että jos en tule 150 kiloisena takaisin, on matka epäonnistunut. Night markettiin löytää, kun laittaa mapsin hakuun Pasar Sindu. Hyvän ruuan ystäville must. Sanurin marketilla törmää todennäköisemmin myös paikallisiin, toisin kuin Kutan torilla. Ruoka-annoksen voi saada jopa hintaan 10, 000 IDR, joka on noin 0,60€. Aukioloajat ovat n. klo 18 - 01 joka päivä.

sanur night market sijainti
Sanur Night marketin sijainti

Sanur Morning market


Sanur Morning market puolestaan on se paikka, josta haetaan tuoreet hedelmät ja vihannekset. Usein torilla ne ovat freesimpiä kuin supermarketissa ja maksavat vähemmän. Torille oma kangaskassi mukaan, johon hedelmät pakataan. Ei lisätä tarpeettomasti muovijätettä, joka on Balilla jo muutenkin iso ongelma. Torilta voi ostaa myös vaikkapa smoothien aamupalaksi hintaan 15,000 IDR joka on noin 0,90€. Sopii. Suosittelen ostamaan pestävän lasisen pillin, jotta et tarvitse kertakäyttöistä smoothietasi varten, varsinkin jos juot niitä usein. Tori aukeaa aikaisin, jo aamu viiden aikaan ja sulkeutuu klo 10.00 mennessä.


Sanur morning market sijainti
Sanur Morning marketin sijainti

Pantai Batu Bolong -shoppailukatu & Canggu

JI. Pantai Batu Bolong on Canggun alueella oleva shoppailukatu, jonka varrelta löytyy paljon kivoja kauppoja, joista voi ostaa tuliaisia. Myös viereisiltä kaduilta löytyy kauppoja ja kojuja. Valitsimme Canggun yhdeksi asuinalueeksi, sillä se on rannalla, rento ja täynnä hyviä ruokapaikkoja.

Canggussa on myös paljon kivoja vegaani- ja kasvisravintoloita esim Avocado Cafe , jota kehutaan ihan kaikkialla. Meidän suosikki on kuitenkin Shady Shack, jossa voisi ihan surutta käydä vaikka joka päivä. 

💜 EMMI

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia

Jätä kommentti <3