Näin löydät halvat lennot - neljä supertärkeää vinkkiä - Menolippu Balille - matkablogi

Näin löydät halvat lennot - neljä supertärkeää vinkkiä

By EmminMenolippuBalille - kesäkuuta 04, 2018

Miten löytää halvimmat lennot? Olen treenannut itsestäni varsinaisen halpalento-ninjan ja ennen jaksoinkin selata tunteja eri sivustoja lentojen perässä. Mitä halvemmat lennot, sitä enemmän jää käytettäväksi matkakassaan. Varailin meille juuri pari Aasian sisäistä lentoa, josta tuli mieleeni jakaa myös täällä omat vinkkini halpojen lentojen etsintään + moni oli kysellyt, mistä bongasin meidän halvat lennot Balille. Tässä tulee muutama hyödylliseksi havaittu keino, joita ehdottomasti täytyy käyttää lentoja varattaessa:

Käytä selaimen incognito-tilaa

Ihan must. Lentoja tarjoavat firmat tietävät liikkeesi heidän sivuillaan ja jos erehdyt katsomaan samaa lentoa useamman kerran, hinta nousee heti korkeammaksi.

Vertaa hintoja eri sivuilla

Aina. Eri hakusivustojen hinnat eroavat joskus yllättävänkin paljon toisistaan. Itse käytän usein Skyscanner.fi -palvelua, sillä se näyttää käsittääkseni suoraan lentoyhtiöiden hinnat. Esim. eilen varasin lennot Balilta Singaporeen ja eri vertailusivujen hinnoissa oli useiden kymppien eroja. Budjettimatkailijalle se muutama kymppi - satanen saattaa jo tuntua budjetissa, ja ainakin meille se olisi tarkoittanut yhtä päivää vähemmän Singaporessa (huh huh, mitä hotellihintoja kyseisessä kaupungissa btw 😄), joten oltiin tyytyväisiä, kun lennot irtosi noin 150e kahdelta hengeltä. Käytin Skyscannerin halpojen lentojen hintakalenteria, josta näkee silmäyksellä halvimmat päivät matkustaa.


Varaa suoraan lentoyhtiön sivuilta

Tämä toimii joskus. Löysin juuri Singapore - Phuket -lennot Jet Starin omilta sivuilta hintaan 29e (ilman matkatavaroita tosin, jotka osoittautuivat saman hintaisiksi kuin itse lennot 😩)

Kokeile eri päivämääriä

Jossain sanottiin, että tiistai olisi halvin päivä lentää, mutta tiedä nyt sitten siitä. Sunnuntai on lähes aina kallis, kuten viikonloput usein ovat. Lauantaisin voi kuitenkin huhujen mukaan lentää edullisesti, sillä se ei ole kovin suosittu matkustuspäivä. Joillain matkahakukoneilla on hintakalenteri, josta näkee usean päivän hinnat. Testaile eri päivämääriä - niissä on joskus isojakin eroja. Ja muista varata lennot ajoissa! Momondon lentotutkimuksen mukaan edullisinta on varata lennot 56 päivää etukäteen, mutta itse olen huomannut, että mitä aikaisemmin sen halvempi. Tarkistin esim. meidän Balin lentojen hinnat uudestaan 56 päivää ennen lähtöä ja ne olivat kalliimmat kuin mitä ne olivat, kun ne ostin noin 5 kk ennen. Tämä toki vaihtelee sesongin, kysynnän jne mukaan.

Lentojen vertailuun kannattaa käyttää hiukan aikaa - siinä voi säästää satasia, joilla varmasti keksit parempaa tekemistä kohteessa 😊 Näillä vinkeillä ja kärsivällisyydellä olen aina löytänyt parhaimman hintaiset lennot. Onnea etsintään!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia

Jätä kommentti <3