Singaporen suunnitelmat vol 2 - Menolippu Balille - matkablogi

Singaporen suunnitelmat vol 2

By EmminMenolippuBalille - marraskuuta 29, 2018

Meidän aika Balilla tulee viikon päästä päätökseensä, kun lennetään takaisin ihanaan Singaporeen. Neljä kuukautta täällä Balilla meni käsittämättömän nopeasti, varsinkin tämä toinen kahden kuukauden osio. Ehkä palataan tänne vielä joskus.

HEIPPA BALI<3

Singaporessa emme taaskaan ole kuin viisi päivää. Vaikka rakastetaan Singaporea, on se sen verran kallis kohde, että muutama päivä täytyy nyt riittää. Siellä kun saa ihan helposti kulumaan vaikka koko kuun budjetin, jos ei ole tarkkana.

Varasin meille majoitukseksi avaruusalukselta näyttävän kapselihotellin (!). Olen AINA halunnut yöpyä sellaisessa, joten taas tulee vedettyä yksi ruksi bucketlistilta yli.

Tuleva hotellihuoneemme :D

Singaporen suunnitelmat vol 1 löytyy täältä.

Tässä lyhyt lista tämän reissun suunnitelmista:



- Singapore flyer. Nähtiin viimeksi vain kaukaa, nyt haluan mennä lähemmäs ottamaan kuvia. Kyytiin en todellakaan halua - pelottaa jo ihan tarpeeksi Lintsin maailmanpyörässäkin.

- Gardens by the Bay. Ei ehditty viime reissulla katsomaan koko Gardens by the Bay -puistoa, sillä vain käväistiin täällä kansallispäivän juhlallisuuksien jälkeen. Istuskeltiin puistossa väkijoukkoa paossa, jotta metroon mahtuisi myöhemmin mukavammin. Piiloteltiin samalla muilta turistelta ja vartijoilta, sillä oltiin salakuljetettu alueelle siiderit. Huh, sitä kuumotuksen määrää :D

Cloud Forest -kasvihuone ja överi 40-metrinen sisävesiputous.




-  Little India. Viimeksi käytiin Chinatownissa, joka oli upea (ja se ruoka, aaahh). Nyt on pikku-Intian vuoro. Täältä saa kuulemma ostettua Singaporen halvimmat tuliaiset.

- Vivo Cityn megalomaaninen shopping mall. Viimeinen tilaisuus haalia koreakosmetiikka- ja söpöanimehahmo-varastot täyteen. Sovittiin jo, että Heikki käy sillä välin miesparkissa Singaporen isoimmassa ja övereimmässä leffateatterissa, joka sijaitsee samassa kompleksissa.

- Singaporen eläintarha. Tämä on vielä kysymysmerkki, sillä eläinten viihdekäyttö on aina yököttänyt, enkä ole koskaan eläintarhoista erityisesti pitänyt. Varmasti iso osa eläinten viihdekäytöstä aiheuttaa niille jonkinlaista kärsimystä, vaikka se ei päällepäin näkyisikään. Singaporen eläintarhan pitäisi kuitenkin olla eettisesti 'hyvä' vaihtoehto, jossa eläimistä oikeasti huolehditaan, mutta ihmisten viihdykkeinähän ne siellä silti on. Mitä mieltä tästä?

- Sentosan saari. Tämä on myös vielä mietinnässä, sillä paikka vaikuttaa vähän teennäiseltä, isolta huvipuistolta. Saarelta löytyy muun muassa kolmen kilometrin pituinen hiekkaranta, jonka hiekka on tuotu Hawajilta asti.

Käytiin tänään myös jättämässä passit ja hakemukset Thaimaan Denpasarin konsulaattiin viisumeita varten. Olipas taas extrajännä reissu. Muistelen melkein lämmöllä Suomen hermoja raastavaa byrokratiaa, täällä se saa nimittäin jo ihan uusia leveleitä :D Toisaalta, täällä virallisten asioiden hoitaminen on kuitenkin 100x miellyttävämpää, sillä vaikka asia olisi hankala, eikä kukaan oikeastaan tiedä, miten se kuuluisi hoitaa tai mitä papereita loppupeleissä edes tarvitaan, aina ollaan ystävällisiä ja hymyileväisiä. Asiat hoituvat täällä kyllä, niissä vain menee aikaa, mutta eipä meillä onneksi ole kiire :)

💜 Emmi






  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia

Jätä kommentti <3