Jungle experience -viidakkobileet - Menolippu Balille - matkablogi

Jungle experience -viidakkobileet

By EmminMenolippuBalille - lokakuuta 01, 2018



Koh Phanganilla juhlia riittää - etenkin täydenkuun aikoihin. Jungle experience -bileet järjestetään päivää ennen Full Moon partyja ja joskus myös päivä niiden jälkeen. Tapahtuma on tunnettu isoista kansainvälisistä esiintyjistä ja se listataan usein top 10 musiikkitapahtumiin Kaakkois-Aasiassa.  Eventin Facebook-sivuilla palaute oli vähemmän positiivista.

Siellä muun muassa varoiteltiin taskuvarkaista, haukuttiin rahastukseksi ja oltiin pettyneitä järjestelyihin. Täydenkuun bileissä tapaamamme ihmiset kuitenkin suosittelivat viidakkobileitä, joten päätettiin kaikesta huolimatta lähteä testaamaan.

Jungle experience sijaitsee nimensä mukaisesti viidakossa, Ban Taista kilometrin verran metsään päin (ajo-ohjeet oli oikeasti nettisivuilla näin). Sijainnista tulee iso plussa, mutta metsän keskellä olemista olisi voinut vielä korostaa suuntaamalla sinne enemmän valoja tms. Me tultiin bileisiin ihan liian aikaisin, jolloin paikalla ei ollut vielä juuri ketään. Vinkki: älä ilmesty heti kymmenen jälkeen. Ainakaan ei ollut jonoja :D

Jungle experience kokemuksia

Jungle experience kokemuksia

Jungle experience kokemuksia

Sisäänpääsy oli verraten kallis, noin 15 euroa per henkilö. Lisäksi vessatkin maksoivat erikseen, joten voin ymmärtää miksi joku turhautuu, kun koko ajan pitää maksaa jostakin. Toisaalta, jos ajatellaan vaikka lauantaita Helsingissä, jossa sisäänpääsy johonkin puolikämäselle klubille voi hyvin olla sen 10 -15 euroa, niin ei tuo siihen nähden ole kallis. Sisällä juomat ja ruuat maksettiin kupongeilla, jotka ostettiin erillisiltä tiskeiltä ja kuskattiin sitten saman tien viereiselle. En ihan ymmärtänyt tän pointtia. Täälläkin myytiin Full Moon partyista tuttuja bucketteja, joihin baarimikko vinkkasi ovelana kaatavansa lisää rommia, jos annetaan tippiä. Juomat ja ruuat oli myös aika selvästi kalliimpia kuin täydenkuun bileissä. Tultiin meille tarjoamaan kaikenlaista muutakin taikasienistä lähtien, mutta varmaan sanomattakin selvää, että nämä kannattaa kiertää kaukaa.





Musiikki oli aika perus house, techno jumputusta Koh Phangan tyyliin. Ei huonoa, mutta ei kovin ihmeellistäkään. Tapahtumassa piti olla kaikenlaisia esiintyjiä, mutta esimerkiksi thainyrkkeilyshowta ei ollutkaan :( Ei nähty monia muitakaan esiintyjiä, mitä tapahtuman sivuilla luvattiin. Sen sijaan käytiin katsomassa semikiusallinen taikurishow ja muutamat tulitaiteilijat.


Bileet olisi jatkuneet aamuun asti, mutta lähdettiin ihan mielellään kotiin jo kolmen maissa. Jungle experience oli ihan kiva kerran elämässä -juttu kokea, mutta en menisi uudestaan, sillä hehkutuksista huolimatta se ei oikein tarjonnut mitään uutta. Valitsisin ennemmin Full Moon Partyt, jossa tunnelma oli epäilyksistä huolimatta kohdillaan.

Vajaa viikko Koh Phanganilla, siitä pariksi päiväksi Krabin maisemiin ja lopulta takaisin Balille!

💜 Emmi








  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia

Jätä kommentti <3