Hotellisuositus Hoi Aniin - Menolippu Balille - matkablogi

Hotellisuositus Hoi Aniin

By EmminMenolippuBalille - huhtikuuta 25, 2019

Vietettiin Hoi Anissa pari viikkoa, ensin keskustan lähellä sijaitsevassa symppis-Homestayssa, jossa viihdyttiin ihan hyvin, mutta viikon hulinan jälkeen kaivattiin taukoa keskustan turistimassoista ja joka puolella pörräävistä skoottereista. Olin alun perin varannut meille toiseksi viikoksi majoituksen vielä lähempää vanhaakaupunkia (oi miksi), mutta sen onneksi sai vielä peruttua. Haluttiin joku ihana villa maaseudulta, mieluiten joen varrelta uima-altaalla. Kaikki tämä vielä niin, ettei jouduttaisi maksamaan itseämme kipeiksi. Ja sellainen onneksi löytyikin!



Van Lan Riviera Villas on ihanan rauhallinen, vain neljän villan kompleksi parin kilometrin päässä vanhastakaupungista. Se on tarpeeksi kaukana, jotta turistimassoja ei ole, mutta liikkumaan pääsee silti kätevästi vaikka polkupyörällä. Kompleksissa on kaksi yksittäistä villaa ja kaksi perhevillaa, joista löytyy yläkerta. Villoista löytyy lisäksi keittiö tarvikkeineen, joten tarvittaessa pääsee kokkaamaan itsekin. Me taidettiin tehdä tasan kerran kerran puuroa, mutta ajatus on tärkein! Lisäksi huoneista löytyy ulkosuihku ja amme (olen itse ihan hulluna näihin :D), mutta myös sisäkylppäri, jos ajatus ulkona suihkutteluista ahdistaa, makkari ja olohuone. Olkkarista löytyy myös hyvin varusteltu kirjahylly, josta olisi varmasti löytynyt jotain luettavaa, jos omaa lukemista ei olisi sattunut mukaan.






Villoissa/Bungaloweissa on vain sitä jotain. Oli ihanaa astua aamulla ulos ovesta ja kävellä sen viisi askelta uima-altaalle. Lisäksi kukaan muu ei ollut kiinnostunut altaasta, joten saimme vallata sen itselle aina kun halusimme. Meidän päivät noudatteli aika lailla samaa leppoisaa kaavaa: aamupala - altaalle lukemaan - lounaalle - muutama tunti töitä - illaksi vanhaan kaupunkiin.  




Hotelli lainaa polkupyöriä vierailleen ilmaiseksi, joilla oli kätevä tutkia ympäröiviä riisipeltoja ja käväistä vanhassakaupungissa. Runsas aamiainen kuuluu myös huoneen hintaan. Aamiainen vaikuttaa todella olevan päivän tärkein ateria, ainakin Vietnamissa, sillä esimerkiksi Heikki söi yhtenä aamuna 1. valtavan lautasellisen pastaa jauhelihakastikkeella 2. patongin 3. keiton 4. jugurttia 5. hedelmiä ja juomat päälle. Skipattiin usein lounas, sillä oltiin ihan täynnä vielä pitkälle iltapäivään. 




Henkilökunta oli todella ystävällistä ja ihanaa ja tarjoutuivat auttamaan ihan kaikessa. Miinusta tulee vain ilmaiseksi jaettavista minivesipulloista, joista kertyy vain turhaa roskaa. Saatiin kyllä lupa hankkia huoneeseemme oma 20 litran vesikanisteri, jonka hankkimisessakin he olisivat auttaneet, mutta päädyimme hakemaan sen Grabilla. Kuskin mielestä oli tosi huvittavaa ajella 200 metrin matka vesikanisteri etupenkillä, naureskeli ja päivitteli asiaa vielä yksinään autossa lähtiessään :D 

Luulen, ettei mua olisi ollenkaan haitannut jäätä tuonne asumaan vaikka seuraavaksi vuodeksi.


💜 EMMI


  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia

Jätä kommentti <3